Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

ANAP’ ADANA İL BAŞKANLIĞI DİĞER İLLERE ÇIKARMA YAPTI

ANAP’ ADANA İL BAŞKANLIĞI DİĞER İLLERE ÇIKARMA YAPTI

ANAP ESKİ GÜNLERİNE DÖNÜYOR

ANAP’ ADANA IL BASKANLIGI DIGER ILLERE ÇIKARMA YAPTI

ANAP ESKI GÜNLERINE DÖNÜYOR

Anavatan Partisi Adana Il Baskani Mehmet Üveyik, Kadin Kollari Baskani Meziyet Üveyik ile birlikte

 Anavatan Partisi Antalya Il baskani Alihan Kansu,  Sanli Urfa Anavatan Partisi  Il Baskani  Halil Arslan, ve Tokat Anavatan Partisi Il Baskan Ömer Özkan’i ziyaretlerde bulunarak parti çalismalari hakkinda fikir Alis verisi yaptilar.

Gittikleri ilerde sicak karsilandiklarini kaydeden Adana Anavatan Partisi Il Baskani Mehmet Üveyik, yaptigi açiklamada Türk siyasetine damgasini vuran ve farkli kisiligi ile halen konusulmaya devam eden  Türkiye'nin 8. Cumhurbaskani  Rahmetli Turgut Özal'in bu Ülkeye kazandirdigi Teknoloji yenilik,Oto yollar,köprüler, Fabrikalar gibi bir çok  Çag atlatan hizmetleri  Kamuoyu ve halkimiz unutmadiklarini kaydederek ANAP Kurucularindan Rahmetli Turgut Özal’in kendilerine miras biraktigi Anavatan Partisini  Genç nesiller olarak 2023 Türkiye’sinde bir kez daha iktidara tasiyacaklarini söyledi.

Anavatan Partisinin iki dönem tek basina, üç dönem de koalisyonlarla Türkiye'ye çok ciddi hizmetler etmis ve çigir açmis bir parti oldugunu kaydeden Üveyik,Anavatan Partisinin önümüzdeki seçimlerde Türkiye'nin birligi, dirligi ve gelismesi için de yegane katkiyi saglayacak ender partilerden oldugunu savundu.

Köklü bir partinin Il baskanligini yaptigi için guru duyan Baskan Üveyik, Hedeflerinin öncelikle Anavatan Partisine gönül vermis kidemli ANAP'lilarla genç kusaklari bulusturmak kaydederek: '. Önümüzdeki günler ve yillar rahmetli Özal'in dedigi gibi Türkiye'nin basarilariyla dolup tasacak. Anavatan Partisi de Türkiye yüzyilinin yeniden bas aktörü olacak. Adana’da da  bu davada en önde olacak’’ seklinde açiklama yapti'

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli